FAIL (the browser should render some flash content, not this).
SERVICII
  • Elaborarea si implementarea de proiecte domenii diferite precum:
    - dezvoltarea rurala durabila
  • Servicii de consultanta prin: - elaborarea de planuri de afaceri
  • Organizarea de expozitii, dezbateri, seminarii, simpozioane, work-shop-uri, conferinte, congrese, etc
  • Realizarea de materiale informative (pliante, harti, brosuri, CD-uri, pagini web)
  • Desfasurarea de programe de instruire, de formare vocationala si profesionala si de ocupare a fortei de munca
  • Asistenta de specialitate in domeniile economic, fiscal, juridic, management,etc
PROGRAME SI PROIECTE

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara "Ion Ionescu de la Brad" din Iasi - Romania si Universita degli Studi di Verona - Italia, alaturi de FEDEI - Fundatia pentru Dezvoltare Economica si Integrare Europeana Iasi si FUSPA - Fundatia Universitara pentru Sprijinirea Producatorilor Agricoli din Iasi"Haralamb Vasiliu", va invita sa participati la cursul international

New Approaches in Management and Marketing for
Sustainable Development in Romania

Cursul urmareste dezvoltarea competentelor antreprenoriale si capacitatii manageriale in domeniul dezvoltarii economice sustenabile.

Cursul se va desfasura in perioada 18-20 octombrie 2007, la sediul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara "Ion Ionescu de la Brad" din Iasi, Aleea M. Sadoveanu nr. 3.

Programul se adreseaza managerilor si specialistilor din organizatiile publice si private, implicati in procesul de dezvoltare durabila, reprezentanti ai autoritatilor locale, ai mediului de afaceri si ai societatii civile, antreprenori existenti sau potentiali, top managerilor, precum si altor specialisti cu responsabilitati antreprenoriale sau manageriale.

Cursul oferit se bazeaza pe experienta specialistilor italieni, profesori universitari la univesitati italiene de prestigiu.

Metoda de lucru folosita este puternic interactiva si orientata catre experiment. Alaturi de prelegeri teoretice, se utilizeaza exercitii structurate, prezentari video, metode de diagnostic, evenimente de afaceri, chestionare si alte instrumente menite sa identifice si sa perfectioneze competentele personale ale cursantilor prin intermediul practicii. Activitatile se vor desfasura in limba romana si engleza.

La finalul cursului participantii vor primi certificate de absolvire emise de Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara "Ion Ionescu de la Brad" din Iasi si Universita degli Studi di Verona.

Mentionam ca participarea la acest curs se face pe baza de taxa si anume 950 lei/ cursant. Pentru grupuri mai mari de 3 persoane, angajate ale aceleiasi institutii, taxa de inscriere la curs este de 850 lei/cursant.

Costul include : participarea la sesiunile de instruire, suportul de curs, materiale informative, pauze de cafea si masa de pranz pe perioada 18-20 octombrie a.c., consultanta gratuita pe perioada cursului, certificatul oferit la incheierea cursului de universitatile partenere.

Costul NU include : cazarea participantilor pe durata cursului si cheltuielile de transport.


Numarul locurilor este limitat. Pentru inscriere, va rugam sa completati si sa transmiteti formularul anexat, pana la data de 05.10.2007, prin fax, la numarul 0332 816113. Programul cursului international este atasat invitatiei.


Pentru orice alte detalii legate de acest eveniment, va puteti adresa Fundatiei FEDEI din Iasi, persoana de contact Ramona-Elena OBREJA, tel. 0232 250104, fax. 0332 816113, email: office@fedei.ro.


Va punem la dispozitie pentru descarcare documentele cursului:

ULTIMELE PROGRAME SI PROIECTE

Proiect integrat de sprijinire a dezvoltarii antreprenoriatului prin sistemul turistic in regiunea Nord Est
detalii proiect Intreprinderile prestatoare de servicii- protagonisti ai dezvoltarii teritoriale
detalii proiect Marca de produs - Modalitate de promovare a regiunii transfrontaliere
detalii proiect Simpozionul international: "VITICULTURA SI POMICULTURA IESEANA - PREZENT SI VIITOR"
detalii proiect

Telefon: +40 232 250104
FAX: +40 332 816113

FEDEI © 2006